POLYLINE d.o.o.

Miren 137 D
5291 Miren
Slovenija

Kje smo?  - prikaz na zemljevidu

Tel.: (05) 330 33 10

E-mail: info@polyline.si

bisnode-2021

Iskanje po vsebinah

Zahtevaj ponudbo

Natisni E-pošta

VARNOSTNE PODLOGE ZA INDUSTRIJO, PRODAJALNE, GOSTINSKE LOKALE, SKLADIŠČA, DELAVNICE ...

Polystep je ergonomska poliuretanska podloga namenjena vsem, ki večino dneva stojijo na trdi podlagi kot je beton, keramika, les ipd.

Zaradi svoje elastičnosti zmanjšuje obremenitve sklepov in mišičevja ter s tem zmanjšuje utrujenost in bolečine v nogah, na daljši čas pa preprečuje obolenja sklepov. S svojo značilno izboklinasto površino deluje masažno in izboljšuje krvni obtok v nogah, s čimer preprečuje nastanek krčnih žil.

Odporna je na vodo, detergente, olja, masti, kisline. Je lahka, varna, udobna, ne drsi in je dober toplotni izolator. Primerna je za suhe prostore.

Podloga Polystep je namenjena za:

 • industrijo in delavnice
 • prodajalne in gostinske lokale
 • prodajne stojnice
 • skladišča, kleti
 • prostore za opravljanje športne dejavnosti
 • laboratorije, ambulante, fizioterapevtske prostore

industrijske podloge

podloga-velika-malaNa voljo so podloge različnih dimenzij:
 • Osnovna podloga (cm): 60 x 90
 • Sestavljene podloge (cm):
  -  60 x175, 60 x 260, 60 x 345 ...
  -  90 x 118, 90 x 170, 90 x 225 ...
  - 118 x 175, 118 x 260, 170 x 175, 170 x 260

Na voljo je tudi manjša podloga (cm):   60 x 45

sestavljiva-podloga
industrijska-podloga-masaza industrijska-podloga-mesnica industrijska-podloga-proizvodnja3 industrijska-podloga-proizvodnja2 industrijska-podloga-proizvodnja1

 

industrijska-podloga-proizvodnja-delavnica2Varnostne talne podloge za delavnice zadovoljujejo vse zahteve varstva pri delu na delovnih mestih, kjer so obremenitve velike in se nabira umazanija.

Namenjene so uporabi v delovnih okoljih, kjer so tla gladka in spolzka ali nastaja odpad kot odrezki, ostružki, trske ter druge nečistoče in tekočine. Pohodna površina podlog ima odlične lastnosti proti drsenju.

Na spodnji strani je dodaten protizdrsni premaz. Robustne mreže so primerne za zunanjo in notranjo uporabo, za suhe in mokre pogoje.

industrijska-podloga-proizvodnja-delavnicaZa čim boljše opravljanje dela je pomembno, da stojimo varno in udobno. Varnostne podloge so robustne, a dovolj elastične, da omogočajo lahko hojo in manj utrujenosti ter bolečin. Material (reciklirani PE) zagotavlja odlično varnost.

Umazanija, odrezki in tekočine padejo skozi oz. odtečejo. Material je odporen na olja, masti in večino industrijskih kemikalij. Podloge je enostavno rezati ter jih tako prilagoditi različnim potrebam. Pod podlogo je možno namestiti kable.

Čiščenje je enostavno z običajnimi čistilnimi sredstvi ali z vodnim curkom oz. paro. Podlogo lahko zvijemo in umaknemo, da ustrezno očistimo delovno mesto.

 

industrijska-podloga6 industrijska-podloga5 industrijska-podloga-4 industrijska-podloga3